Weet jij hoe een appel groeit? En kan jij 3 verschillende appelrassen opnoemen? En weet jij in welke seizoenen de appels en peren geoogst worden? Dat ga je allemaal ontdekken bij Soepa op locatie bij Boer Goes!


Appelworkshop (1 uur)

-Rondleiding Boer Goes
-Appelgerechtje maken (eetbaar knutselwerkje)

Leeftijd: 4-12 jaar
Aantal kinderen: 18-20
Duur: 1 uur
Tarief: €80,-

Wat kan je verwachten?

Je krijgt een rondleiding in de boomgaard en achter de schermen van Boer Goes. Tijdens de rondleiding gaan we op ontdekkingstocht wat Boer Goes allemaal doet met de appels die hij heeft geplukt. Ook kom je er achter hoe het komt dat we het hele jaar door appels kunnen kopen.

We gaan ook een creatief appelgerechtje maken in de Soepa kook- en bakruimte op het terrein van Boer Goes. Je kan je gerechtje opeten of je neemt het mee naar huis.

 


Aardbeien workshop (1 uur)

-Rondleiding aardbeienkas Boer Goes
-Aardbeiengerechtje maken (eetbaar knutselwerkje)

 

Aantal kinderen: 18-20

Leeftijd: 4-12 jaar

Duur: 1 uur

Tarief: €95,-

Alleen mogelijk van mei tot en met september


Wat kan je verwachten?

Je krijgt een rondleiding in de aardbeienkas van Boer Goes. Tijdens de rondleiding gaan we op ontdekkingstocht hoe aardbeien het beste groeien en wanneer ze geplukt worden.
We gaan ook een creatief aardbeiengerechtje maken met aardbeien uit de kas van Boer Goes in de Soepa kook- en bakruimte op het terrein van Boer Goes.

 


Heb je interesse? 

Neem dan contact op en informeer naar de beschikbaarheid. De workshops worden gegeven bij Soepa op het terrein van Plattelandswinkel Goes in De Meern onder leiding van Julia, voedingsdeskundige van Soepa. 

Bakworkshop (2 uur)

-Taartje bakken
-Rondleiding Boer Goes

 

Je kan kiezen uit de volgende taartjes:

appeltaartje

worteltaartje

fruittaartje

chocoladetaartje

aardbeientaartje (alleen van mei tot en met september)


Aantal kinderen: 12-14

Leeftijd: 4-12 jaar

Duur: 2 uur

Tarief: €149,-

 

Wat kan je verwachten?

We duiken de keuken in om een lekker appeltaartje te maken. Elk kind maakt zijn eigen unieke kleine appeltaartje. Tijdens de workshop ga je van alles ontdekken over appels. Als de taartjes in de oven staan krijgt een rondleiding in de boomgaard en achter de schermen van Boer Goes. Tijdens de rondleiding gaan we op ontdekkingstocht wat Boer Goes allemaal doet met de appels die hij heeft geplukt. Ook kom je er achter hoe het komt dat we het hele jaar door appels kunnen kopen.