Noodlesoep

Benodigdheden:
Pan water (+/- 2 liter)
1 groente bouillontablet (zonder e-nummers, bv. van Zonnatura)
1 theelepel djinten
1 eetlepel zwarte peper
1 theelepel ketoembar (koriander).
Scheut zuivere ketjap
1 knoflookteen gesneden
1 gesneden ui
Handjevol gesneden peterselie
Handjevol gesneden selderij
1 paksoi (of andere groenten die je lekker vindt)
1 pak noodles
2 gekookte eieren
 
Bereidingswijze:
Zet de pan met water op en voeg het bouillontablet toe.
Voeg alle gedroogde kruiden (djinten, peper, ketoembar) toe aan de bouillon. Proef of het een lekkere smaak heeft en maakt het eventueel naar jouw smaak door nog wat kruiden toe te voegen. Laat het 10 minuten zachtjes doorkoken.
Snijd de knoflook en de ui heel fijn en voeg dit toe in een aparte kom. Voeg vervolgens hier een scheut ketjap aan toe.
Was de groenten en snijd deze in kleine reepjes of blokjes.
Snijd de verse kruiden.
Als het water kookt voeg je de noodles toe. Vervolgens voeg je de groenten toe. Laat het een paar minuten koken. Op het allerlaatst voeg je de verse kruiden toe. Je kan de soep garneren met stukjes gekookte ei. Eetsmakelijk!