Pasta met simpele tomatensaus

Benodigdheden:
Spaghetti (volkoren)
Rode paprika
Champignons
2 uien
3 teentjes knoflook
Basilicum
Half laurierblad
Pakje gezeefde tomaten puree
En een klein blikje tomaten puree
Zout
Zwarte peper
Paprika poeder
Olijfolie
 
Bereidingswijze:
Zet een pan op met water voor de spaghetti. Als het water kookt voeg je de spaghetti toe. Snijd de uien en de knoflook fijn.
Was de paprika grondig en snijd deze in blokjes. Maak de champignons schoon en snijd deze in plakjes.
Fruit de ui en de knoflook in wat olijfolie. Voeg vervolgens de champignons en de paprika toe.
Pluk de basilicum en voeg dit samen met het laurierblad toe. Maak het tomaten blikje open en het pak gezeefde tomaten en voeg dit toe. Blijf goed roeren. Tot slot voeg je de kruiden toe en maak je het op smaak met wat peper en zout.
 
Als de spaghetti gaar is (al dente) dan giet je de spaghetti af en sprankel je de spaghetti in met wat olie zodat het niet aan elkaar blijft plakken. De saus kan geserveerd worden over de spaghetti. Eet smakelijk!