Vegetarische Thaise Nasi Goreng

Benodigheden: 
2 kopjes gekookte rijst van de vorige dag
2 sjalotten, fijn gesnipperd 
4 teentjes knoflook, fijn gesnipperd 
1 tomaat, gepeld en ontzaad,in kleine stripjes 
2 rode lomboks, ontzaad,in fijne ringetjes 
bakje shiitakes
1 limoen 
2 takjes koriander, blaadjes fijn gehakt
5 cc trassi (snufje)
20 cc zuivere ketjap (scheutje)
2 lente uitjes,in dunne ringetjes 
4 eieren geklutst

Bereidingswijze:
Wok of wajang verhitten zonder olie tot gloeiend heet. Roerbak de eieren en haal ze er uit. Roerbak nu de ui,de knoflook en de trassi. Voeg vervolgens de tomaat,de shiitakes en de lenteui er bij en blijf goed roeren. Haal de pan van het vuur en maak het op smaak met koriander, limoensap en ketjap. Eet smakelijk!