Pasta met honing-paddestoelensaus

Benodigdheden: 
400 gram verse pasta
2 uien
1 etl. honing
400-500 gram verschillende soorten paddestoelen bv. portabella′s, shiitake′s, kastanje-champignons, oesterzwammen.
4 teentjes knoflook
100-125 gram geitenroomkaas 
Olijfolie, scheutje
Peper en zout
Bosje verse tijm of gedroogde tijm
 
 Bereidingswijze:
Hak de knoflook fijn
Snijd de uien in kleine stukjes
Maak de paddenstoelen schoon met een borsteltje (of een stukje keukenrol)
Snijd de paddenstoelen in kleine reepjes, oesterzwammen kan je voorzichtig scheuren
Zet een pan op het vuur met een scheutje olijfolie
Fruit de knoflook en de uien
Voeg vervolgens de paddenstoelen toe
Gevolgd door de geitenkaas
Laat alles nog 4-5 minuten op hoog vuur bakken en hussel regelmatig
Maak het tenslotte op smaak met wat tijm, peper en zout
 
Zet een pan met water op met een beetje zout voor de pasta. Als het water kookt dan laat je de pasta in de pan glijden. De pasta hoeft maar 5-6 minuten gekookt te worden.
 
De saus is nu klaar om samen met de verse pasta geserveerd te worden. Eet smakelijk!