Aardappelrondjes

Bereiding: 15 minuten
Oven: 25 minuten

Benodigdheden (voor ongeveer 6 rondjes):
1 ui
4 grote aardappelen
1 ei
50 gram geraspte kaas
2 theelepels tijm (of Italiaanse kruiden)
1 theelepel paprikapoeder
snufje zout en peper
Muffinvormpje

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Schil de aardappels en rasp deze.
Snipper het ui en bewaar deze in een kom. Vervolgens voeg je hier aan toe: de kaas, het ei en de kruiden.
Meng alles door elkaar.
Vet het muffinvormpje in met wat olie. Vervolgens schep je de massa in het vormpje. Druk het aan met een lepel.

Zet de aardappelrondjes voor ongeveer 20-25 minuten in de oven totdat de aardappel zacht en bruin is geworden. Je kan de aardappelrondjes halverwege omdraaien.