Maaltijdsalade met ei en verse lente kruiden

Weet je niet wat je moet doen met al die overgebleven paaseieren? Maak er een heerlijke en makkelijke lente maaltijdsalade van! De eieren zijn moeilijk te zien op de foto maar toch zitten er behoorlijk wat eitjes in deze salade! En nog een tip voor de overgebleven chocolade eitjes. Laat die maar even lekker staan ;-)
 
Recept:
Benodigdheden voor 4/5 personen:
1 krop sla
3 handjes rucola
4 takjes waterkers
takje verse tijm 
5 blaadjes verse basilicum
handje verse bieslook
5 augurkjes in stukjes
Overgebleven eieren (in ons geval zijn dat 6 eieren).
 
Voor de dressing:
100 ml azijn (bio)
3 eetlepels mosterd
flinke eetlepel echte honing
 
Was alle groenten en kruiden goed. Snijd de salade en doe het in een grote saladebak. Haal de blaadjes van de kruiden van het steeltje. Scheur de blaadjes van de kruiden zorgvuldig en voeg dit toe. Pel de eieren, snijd ze in stukjes en voeg dit toe. Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en voeg dit ook toe. Meng nu alle ingrediënten in de saladebak. Eet smakelijk!