Het Leidsche-rijnertje 'de traktatie van de 4-daagse'

90 gram kokosolie of roomboter
2 eetlepels pure cocao
2 losgeklopte eieren
2 bananen geprakt
90 gram bloem (bv. volkoren tarwemeel of boekweitmeel)
1 eetlepel zuivere honing
Volle hand rozijnen
Volle hand ongebrande walnoten
Volle hand zonnebloempitten
Volle hand amandelen
 
Smelt de kokosolie of roomboter in een pannetje. Pureer de banenen. Voeg vervolgens de olie/boter toe. Zeef de bloem en voeg dit ook toe. Klop 2 eieren los en roer dit heel voorzichtig door de deegmassa. Voeg vervolgens de noten en zaden toe en mix alles (met de hand of keukenmixer). Giet het deeg in een koekblik of taartvorm. Vergeet het blik niet in te vetten. Vervolgens bak je het voor ongeveer 20 minuten in de oven op 180 graden. De buitenkant is krokant en de binnenkant is klef. Smakelijk eten!