Aardbeienyoghurt (of frozen-yoghurt)

Benodigdheden (1 persoon):
4 eetlepels Griekse yoghurt
2 eetlepels honing
5 tot 6 grote aardbeien
scheutje limoensap
 
Benodigdheden voor de topping:
Verse aardbeien
Eventueel ander fruit naar keuze
Vers munt blaadje
Sesamzaadjes (voor eventueel chiazaadjes)
Klein beetje cacaopoeder
 
Bereidingswijze
Schep de yoghurt in een kom. Mix de honing erdoorheen. Was de aardbeien, haal het kroontje eraf en mix het met de staafmixer. Roer de aardbeienpuree door de yoghurt. Snijd de limoen door midden en voeg wat limoensap toe. Roer het geheel. Als je frozen yoghurt wilt maken zet je de kom in de vriezer voor ongeveer 3 uur. Tussendoor roer je het. Haal de kom uit de vriezer en garneer het met verse aardbeien, een blaadje verse munt, wat sesamzaadjes (of andere zaden) en een klein beetje cacaopoeder. Eetsmakelijk!