Boomgaard fruit tiramisu

Wat heb je nodig (voor 4 toetjes)?
4 moesappels
4 peren
Eventueel wat kaneel of honing om de moes mee op smaak te maken
6 flinke scheppen Griekse yoghurt gemixt met 2 lepels zuivelspread
Een paar rozijntjes
Home-made cake of koek (bv. 2 plakken of 4 koekjes)
1 blokje pure (92%) chocolade

Hoe maak je het?
Was en schil de appel. Snijd de appel in kleine stukjes. Stoom (of kook) de appeltjes voor ongeveer 7 minuten. Laat de appelmoes afkoelen.
Was en schil de peer. Snijd de peer in kleine stukjes. Stoom (of kook) de peren voor ongeveer 7 minuten. Laat de appelmoes afkoelen.
Maak de moes eventueel op smaak met wat kaneel en/of honing.
Pak de koek of cake en kruimel het in hele kleine stukjes. Pak een mooi breed glas en doe de koek in het glas. Stamp het aan met een lepeltje.
Doe er nu een laagje perenmoes of appelmoes in. Daarna een laagje yoghurt erin. Nu kan je zoveel mogelijk laagjes maken op je eigen manier.
Garneer je tiramisu met wat geraspte chocolade.
De toetjes kan je nu serveren. Eet smakelijk!

Gemaakt door de kinderen van de Brunch club (4-9 jaar).