Bonbons

Wat heb je nodig? 
100 gram chocolade puur 
200 gram witte of melkchocolade 

Voor de vulling: 
Cornflakes en pindakaas 

Voor de topping: 
Pompoenpitten en hazelnoten 

Chocoladevormpjes 

Verwarm de pure chocolade in au-bain-marie. Blijf goed roeren. Giet een laagje in de vorm en laat het overtollige chocolade eruit vloeien. Zet de vorm voor 30 minuten in de vriezer. 
Pak een beker of schaaltje en mix wat cornflaker en wat pindakaas door elkaar. Verwarm vervolgens de witte of melkchocolade, blijf goed roeren. Haal na 30 minuten de vorm uit de vriezer en vul de vorm met vulling. Gebruik hiervoor 2 kleine theelepels. Giet vervolgens de warme chocolade er overheen. Laat het overtollige chocolade wegvloeien en strijk de vorm af met de botte kant van een mes. Vervolgens kan je er een noot of een zaadje in doen. Zet de bonbons voor minimaal 1 uur in de vriezer. Haal de bonbons nu zorgvuldig uit de vorm. Smakelijk eten!