De spinazie quiche van Pepijn

Een heerlijk recept aangeleverd door een bakcursist. 

Wat heb je nodig voor 4 personen? 

4-6 velletjes bladerdeeg (of maak zelf je deeg)
450 gr diepvriesspinazie, ontdooid
4 eieren
220 gr creme fraiche. Je kan de creme fraiche ook vervangen door zachte geitenkaas) 
1 mespuntje verse tijmblaadjes
1 snufje gemalen nootmuskaat
zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
 
Extra toevoeging van Pepijn: half pakje Feta kaas  er door heen is extra lekker!
  1. De oven voorverwarmen op 180° C / gasoven stand 4.
  2. Rol het bladerdeeg uit (indien nodig) en bedek er een taartvorm op springvorm mee. Voeg alle ingrediënten samen in een kom en meng goed. Giet het spinazie mengsel over het deeg.
  3. Bak in de oven gedurende 40 minuten, of totdat de quiche stevig is.