Kokos-banaan-choco taartje

Wat heb je nodig (voor 2 kleine taartjes of een halve cake)?
1 lepel appelstroop 
scheutje appel diksap 
handje rozijnen 
1 lepel geraspte kokos
2 lepels meel 
1/2 banaan 
1 lepel cacao poeder 
30 gram roomboter op kamer temperatuur

Hoe maak je het?
Snijd de boter in kleine stukjes en druk de stukjes plat. Voeg vervolgens de kokos en meel toe. Roer het goed door. Vervolgens roer je de appelstroop erdoor heen. Snijd de banaan in kleine stukjes en voeg het toe. Kneed het met je handen. Om het zoeter te maken voeg je de rozijnen toe. Tot slot voeg je de cacao poeder toe. Kneed het vervolgens goed.
Zet de oven aan op 160 graden. Vet het bakblik of de taartvormpjes in met wat roomboter. Het deeg schep je in de vorm. Bak de taartjes voor 20 minuten op 160 graden in de oven.