Gevulde ei met paprika

Benodigdheden:
1 hard gekookt kippenei
1 augurkje
1 eetlepel yoghurt
1 reepje rode paprika in kleine stukjes (gegrilde paprika uit pot of vers)
Verse bieslook
Paprikapoeder
Peper en zout
 
Bereidingswijze:
Snijd je ei via de korte zijde doormidden. Haal het eigeel met een lepeltje eruit. Prak het eigeel fijn met een vork.
Snijd de augurk fijn. Snijd de paprika in kleine fijne blokjes.
Voeg zowel de paprika als de augurk toe aan het eigeel. Roer het goed door. Was een paar sprietjes bieslook en knip het in kleine stukjes. Een deel hiervan voeg je toe aan het mengsel van eigeel, augurk en paprika.
Voeg een eetlepel yoghurt toe en maak het op smaak met een snufje paprikapoeder, peper en zout. Roer alles goed door. Schep het mengel in het eiwit. Garneer het met wat bieslook en paprikapoeder.
Eet smakelijk!