Herfsttaartjes

Wat heb je nodig (voor 3 mini taartjes of cupcake bakjes)? 
1/3 geraspte winterpeen (flinke)
1/2 appel in stukjes (met of zonder schil)
1 kleine lepel appelstroop
1 theelepel kaneel 
3 walnoten in stukjes 
klein handje rozijnen
1,5 flinke lepels havermout 
Eventueel een lepel honing om het net even zoeter mee te maken

Hoe maak je het? 
Pak een grote kom en was de appel en de peen goed. Schil de peen eventueel en rasp het. Snijd de 1/2 appel in hele kleine stukjes.De appel en wortel gaan in de kom. Kraak de walnoten en breek de noot in kleine stukjes. 2 noten doe je in je kom. De 3e noot bewaar je voor het laatst. Voeg de havermout toe, gevolgd door de appelstroop (eventueel honing), rozijnen en kaneel. Meng alles goed. Schep de vulling in de vormpjes en druk het voorzichtig aan. Tot slot strooi je de laatste walnoot over de 3 vormpjes. Bak de taartjes voor 20 tot 25 minuten op 130 graden.