Concept wordt overgenomen door Irene van Healthy Progress for kids!

In mijn vorige update had ik aangekondigd dat ik na 8 jaar voedingseducatie te hebben gegeven aan kinderen onder de naam Soepa besloten heb om een andere weg in te slaan. Ik heb ontzettend veel reacties gehad. Dankjewel voor jullie interesse!

Uiteindelijk gaat Irene van Healthy Progress for kids het concept overnemen! Een spontane voedingscoach die graag een volgende stap wilt zetten. De komende periode zal Irene ingewerkt worden door mij.

 

Even voorstellen... Irene van Healthy Progress for kids

Ik ben Irene de Swart, 33 jaar uit Nieuwegein. Hier woon ik samen met mijn vriend en dochter van 8 jaar. Vorig jaar ben ik met mijn eigen bedrijf ‘Healthy Progress’ begonnen nadat ik mijn diploma als gewichtsconsulente had gehaald. Daarnaast heb ik ook mijn specialisatie kind en natuurvoeding diploma behaalt. Mijn passie ligt bij gezonde voeding & beweging vooral bij kinderen.

Toen ik het bericht van Julia zag was ik direct enthousiast en wist ik dat dit iets is waar mijn hart ligt en waar ik mijn creativiteit en kennis helemaal in kwijt kan.

Ik heb er dan ook super veel zin in om januari te starten met Healthy Progress Kids en ben al volop bezig met Julia om het stokje zo goed mogelijk over te nemen maar zeker ook om mijn eigen ideeën uit te werken en invulling aan te gaan geven.

Als er vragen zijn of interesse dan mag mailen, WhatsApp en/of bellen altijd!

irene@healthyprogress.nl of 06-55 55 75 77
 

Kinderfeestje boeken?

Kinderfeestjes kunnen het hele jaar door geboekt worden. Tot maart worden de feestjes gegeven in het Castellum en daarna in de kas bij Boer Goes. Kijk voor meer informatie https://healthyprogress.nl/kinderen


Kookles en knutselworkshop boeken?

In de lente zal Irene open gaan met een nieuw aanbod. Kooklessen en knutselworkshops kunnen geboekt worden via https://healthyprogress.nl/kinderen